Ablakszigetelés

A mostani írás egy kicsit rendhagyó lesz, nem a gyógynövényekről fog szólni, hanem egy hatékony utólagos ablakszigetelő módszerről, az utólagos bemarásos ablakszgietelésről.

Az utólagos bemarásos ablakszigetelés azoknak ajánlható, akik a huzatos ablakok és ajtók miatt a fűtésük egy részével az utcát melegítik illetve a huzatos ablakok résein beáramló jelentős  por és zajterhelés ellen keresnek TARTÓS megoldást, de nem szeretnék ablakaikat nagyon drágán lecserélni.

Az utólagos bemarásos ablakszigetelési módszer Svédországból származik. Sokan nem is ismerik, pedig a sokak által alkalmazott és igen gyakori cserére szoruló felragaszható szivacsos, szivacs-csíkos vagy polifoam csíkos szigetelésekkel szemben a bemarásos ablakszigetelés több évig, évtizedig képes megőrizni a szigetelőképességét.

A többi szigetelő módszerrel, próbálkozással szemben a 100% szilikonos bemarásos ablakszigetelés egyszeri beruházás, mert a 100% szilikon szigetelőanyag ellenáll az UV sugárzásnak, így képes rugalmas maradni, nem keményedik meg. Nem törik, és nem reped, a réseket hosszú idő után is képes kitölteni.

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!